Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g d'échalotes
- 5 brins de persil frais, équeutés
- 40 g de beurre doux
- 100 g de pineau des Charentes
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1500 g de moules fraîches, préalablement nettoyées, de bouchot
- 100 g de crème fraîche
- 3 jaunes d'œufs
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1569 kJ / 376 kcal
- Protein
- 19.5 g
- Sacharidy
- 17.3 g
- Tuk
- 22.5 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Moules à l'escabèche
24h
Encornets sautés à l'ail et au chorizo
20min
Calamar à la piperade
35 Min
Marmite du pêcheur
50 Min
Huîtres chaudes, crème à l'échalote
40 λεπτ.
Moules à la bretonne
55min
Mouclade charentaise
40 λεπτ.
Moules à la basquaise
55min
Aillade de veau
1h 30min
Cassolette de fruits de mer au chèvre
50 Min
Huîtres gratinées au pineau des Charentes
45min
Moules à la crème et au vin blanc
45min