Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 g de beurre doux, pour le moule
- 700 g de saumon frais
- 6 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de crème liquide 35% m.g.
- 3 œufs
- 20 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- 3 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 20 g de jus de citron
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1080 kJ / 258 kcal
- Protein
- 19.5 g
- Sacharidy
- 0.1 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Verrine de gelée de porto au melon
25min
Palmiers saumon aneth
40min
Dariole de saumon fumé aux épinards frais
2 godz. 15 min
Terrine de poulet au basilic
4h 10min
Mousse de saint-jacques, sauce au cerfeuil
45min
Verrines estivales
12 Std.
Pain de saumon, cœur saint-jacques, crème à l'aneth
2h 45min
Mousseline de saumon et saint-jacques
55 min
Bavarois d'asperge
15 Min
Pain de saumon
1h 20min
Terrine aux deux poissons
1 godz.
Terrine de poisson
1 godz.