Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ lime, la scorza (senza la parte bianca)
- 1 rametto di menta fresca, le foglioline lavate e asciugate
- 5 g di zucchero grezzo di canna
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di Rum bianco
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 2 filetti di salmone fresco (130 g circa cad.)
- 1450 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1288 kJ / 308 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 3.7 g
- Tuk
- 20.6 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmone sottovuoto in salsa teriyaky
1j 20 menit
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1j 30 menit
Salmone sottovuoto aromatizzato al lime e zenzero
1j 20 menit
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55 Min
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1h 10 min
Petto d'anatra all'arancia sottovuoto con crema zabaione
2j 5 menit
Gamberi freschi sottovuoto
1j
Filetto di maiale con cime di rapa sottovuoto
2j 30 menit
Filetto di manzo sottovuoto in salsa al vino
3sa
Petto di tacchino agli agrumi sottovuoto
3h 30min
Salmone con crema di avocado sottovuoto
1j
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2 godz. 20 min