
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de harina de teff
- 500 g de agua
- 2 pizcas de sal
- aceite de girasol (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 8 piezas
- Kalorie
- 918 kcal / 3840.9 kJ
- Protein
- 33 g
- Tuk
- 6 g
- Sacharidy
- 183 g
- Vláknina
- 20 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Sodík
- 325 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Curry de garbanzos (Chana masala)
20min
Curry en polvo etíope (Berbere)
5min
Mantequilla de pera con vainilla y jengibre
1hod. 20min
Ensalada de verduras con salsa de nuez de la India
2hod. 45min
Sopa de coco y guisantes (Tanzania)
35min
Estofado Africano occidental de maní
50min
Guisado de lentejas etíope (Misir wat)
35min
Poke bowl de arroz de coliflor
30min
Curry de lentejas y calabaza al vapor
1hod. 15min
Sopa de batata, pimiento rojo y judías blancas
35min
Guiso de lentejas etíope (Misir wat)
35min
Sopa harira con pollo
1hod. 25min