![Pan etíope (Injera) Pan etíope (Injera)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/24ec1781-4184-4f15-9188-5b1c7f0add9d/Derivates/becc9b5c-b534-4a28-bb24-2eadba9aed89.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de harina de teff
- 500 g de agua
- 2 pizcas de sal
- aceite de girasol (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 8 piezas
- Kalorie
- 3840.9 kJ / 918 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 183 g
- Tuk
- 6 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 20 g
- Sodík
- 325 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Estofado de curry con pollo y lentejas
8 Std. 35 Min
Guisado de lentejas etíope (Misir wat)
35min
Kasha Varnishkas
1h 10min
Pasta de curry tailandés
30min
Curry de garbanzos (Chana masala)
20 Min
Estofado Africano occidental de maní
50min
Pollo y couscous Marroquí
45min
Curry tailandés
40min
Ensalada de verduras con salsa de nuez de la India
2 Std. 45 Min
Pay de atún con verduras almendrado
1h 30min
Garam masala - Subcontinente indio
5min
Minestrone
45min