Zařízení & příslušenství
Pan etíope (Injera)
Příprava 20min.
Celkový 48hod. 25min.
8 piezas
Suroviny
-
250 g de harina de teff
-
500 g de agua
-
2 pizcas de sal
-
aceite de girasol (volitelně)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 8 piezas
Sodík
325 mg
Protein
33 g
Kalorie
3840.9 kJ /
918 kcal
Tuk
6 g
Vláknina
20 g
Nasycený tuk
1 g
Sacharidy
183 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
MUNDO THERMOMIX VI
15 recepty/-ů
Mexiko
Mexiko
Mohlo by se vám také líbit...
Pollo tikka masala
6hod. 40min.
Ramen de curry rojo con pollo
35min.
Pollo y couscous Marroquí
45min.
Guisado de lentejas etíope (Misir wat)
35min.
Baba ganoush de calabaza
35min.
Smoothie bowl
10min.
Garam masala
5min.
Crema de zanahoria, leche de coco y curry
45min.
Coliflor tikka masala
30min.
Sopa de coliflor y garbanzos
50min.
Sopa de chícharo y hierbabuena
30min.
Sopa de lentejas naranjas
40min.