Pan etíope (Injera)

Pan etíope (Injera)

3.8 4 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 48hod. 25min.
8 piezas

Suroviny

  • 250 g de harina de teff
  • 500 g de agua
  • 2 pizcas de sal
  • aceite de girasol (volitelně)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 8 piezas

Sodík 325 mg
Protein 33 g
Kalorie 3840.9 kJ / 918 kcal
Tuk 6 g
Vláknina 20 g
Nasycený tuk 1 g
Sacharidy 183 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...