清蒸大闸蟹

清蒸大闸蟹

4.7 15 rating
Příprava 5min.
Celkový 40min.
8 人份

Suroviny

  • 切块
    40 克
  • 细砂糖
    40 克
  • 香醋
    60 克
  • 蒸煮用
    600 克
  • 大闸蟹 (每个约150克左右),活的,洗刷干净,捆扎好
    8 个

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 141.4 mg
Protein 11.2 g
Kalorie 372 kJ / 89 kcal
Tuk 1.7 g
Vláknina 0.1 g
Nasycený tuk 0.3 g
Sacharidy 7.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...