Zařízení & příslušenství
清蒸大闸蟹
Příprava 5min.
Celkový 40min.
8 人份
Suroviny
-
姜 切块40 克
-
细砂糖40 克
-
香醋60 克
-
水 蒸煮用600 克
-
大闸蟹 (每个约150克左右),活的,洗刷干净,捆扎好8 个
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
141.4 mg
Protein
11.2 g
Kalorie
372 kJ /
89 kcal
Tuk
1.7 g
Vláknina
0.1 g
Nasycený tuk
0.3 g
Sacharidy
7.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
地道中国菜:秋天的成熟
10 recepty/-ů
Čína
Čína