Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 rote Zwiebel (ca. 80 g), halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Olivenöl
- 1 rote Paprika (ca. 150 g), gewürfelt (1,5 cm)
- 1 grüne Paprika (ca. 150 g), gewürfelt (1,5 cm)
- 2 Dosen weiße Bohnen (Abtropfgew. à 240 g), abgetropft
- 2 Dosen stückige Tomaten (à 400 g)
- 50 g Tomatenmark
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 80 g Wasser
- 1 TL Bohnenkraut, getrocknet (volitelně)
- 2 EL Basilikumblätter, frisch, in Streifen
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- ½ - 1 TL brauner Zucker
- 80 g Oliven, schwarz, entsteint (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1166 kJ / 277 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 16.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Linsen-Tomaten-Suppe
30min
Provenzalischer Bohnen-Tomaten-Topf
1 Std.
Bohnen-Tomaten-Eintopf
45min
Kidneybohnen-Curry
30min
Arabischer Eintopf Koshari
35min
Bunte Bohnensuppe
50min
Minestrone mit Kichererbsen
13 godz.
Bohnen-Weizen-Eintopf
45min
Scharfer Kartoffel-Paprika-Topf mit Räuchertofu
2h
Orientalischer Linseneintopf
35min
Sauerkrautsuppe mit weißen Bohnen
40min
Gigantes (Weiße Riesenbohnen im Tomatensud)
45min