Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ¾ TL Kardamom
- ¾ TL Kreuzkümmel (Cumin)
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 15 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 1 Chilischote, entkernt, in Stücken
- 20 g Sesamöl, geröstet
- 1 TL Kurkuma
- 1 Dose Kokosmilch (400 g)
- 100 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 TL Salz
- 600 g Kartoffeln, festkochend, in Stücken (5 cm)
- 200 g grüne Bohnen, TK, aufgetaut, in Stücken (4 cm)
- 50 g Erbsen, TK, aufgetaut
- 1 Dose weiße Bohnen (Abtropfgew. 240 g), abgetropft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1908 kJ / 456 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 7 g
Alternativní recepty
Blumenkohl-Linsen-Curry
45min
Curry von Wurzelgemüsen
1h
Marokkanische Kichererbsensuppe
55min
Bohnen-Tomaten-Eintopf
45min
Bohneneintopf mit Feta
45min
Kidneybohnen-Curry
30min
Kartoffel-Curry-Topf mit Kichererbsen
30min
Provenzalischer Bohnen-Tomaten-Topf
1h
Kichererbsencurry
45min
Bohnen "bretonische Art" (Eintopf)
35min
Ingwer-Linsensuppe mit Kokosmilch
40min
Linsen-Spinat-Curry
40min