Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ciasto
- 75 g masła, pokrojonego na kawałki, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia formy
- 150 g mąki pszennej
- 50 g zimnej wody
- 1 szczypta soli
Karmel
- 150 g cukru
- 70 g masła, zimnego, pokrojonego na kawałki
- 30 g wody
- 1 łyżeczka soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- 6 - 8 jabłek, np. Golden Delicious, Reneta, Braeburn lub Boskoop
- 1000 g wody, do Mycia Wstępnego
- 1 łyżka octu, do Mycia Wstępnego
- mąka pszenna, do oprószenia blatu
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 1522 kJ / 364 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 18 g
- Nasycený tuk
- 11 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 28 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Beszamel – 600 ml
15min
Rabarbar pod kruszonką
55min
Strudel jabłkowy (Apfelstrudel) z sosem waniliowym (TM6)
4 Std. 40 Min
Lasagne dyniowa
1h 45min
Mussaka
2h 30 min
Paj (pie) z jeżynami
1h 35 min
Focaccia z pomidorkami i oliwkami
2h
Tarta z gruszkami i rokpolem
1h 40min
Dyniowe ślimaczki z polewą z serka kremowego
3h 20min
Cynamonki
2h 15min
Focaccia
2 Std. 50 Min
Ciasto z jabłkami (apple pie)
1h 10min