Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 gramů brambor, oloupaných, na kousky
- 300 gramů dýně hokkaidó, bez semínek, na kousky
- 1000 gramů vody
- 1 čajová lžička soli
- 80 gramů mléka
- 80 gramů smetany, min. 30 % tuku
- 1 špetka mletého černého pepře
- 1 špetka mletého muškátového oříšku
- 50 gramů másla
- 1 stroužek česneku, nakrájený na plátky
- čerstvé šalvějové lístky, podle chuti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1309 kJ / 312 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cuketové špagety s boloňskou omáčkou z hlívy ústřičné
50min
Dušená mrkev
20 min
Angreštový crumble
1h
Dýňovo-čočková polévka
45 min
Pesto z medvědího česneku
20 min
Rajská omáčka
30 min
Kakaové muffiny z červených fazolí
35min
Dýňová polévka
45 min
Dýňový krém s kari
35min
Bramborová kaše (s krytem mixovacích nožů 2v1)
35min
Bramborovo - zeleninové pyré
40 min
Dýňová polévka se smetanou
40 min