Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gamberi sottovuoto
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 40 gamberi crudi di media grandezza, sgusciati e puliti
Salsa cocktail
- 250 g di olio di semi di girasole
- 1 uovo
- 15 g di succo di limone, spremuto fresco
- 5 g di salsa Worcestershire
- 50 g di ketchup
- ½ cucchiaino di sale
- lattuga, i cuori
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1465.8 kJ / 350.4 kcal
- Protein
- 11.3 g
- Sacharidy
- 3.9 g
- Tuk
- 32.3 g
- Nasycený tuk
- 3.4 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Sodík
- 311.8 mg
Alternativní recepty
Tartine di pane nero con avocado e tacchino
40min
Spezzatino di pesce spada a Cottura lenta
1h 40min
Uova alla scozzese (Scotch eggs)
1 godz.
Gamberi in salsa cocktail
10min
Menù: Panini ai funghi; zuppa di barbabietola, branzino al sale con verdure arrosto e zabaione alla vodka
1h 45min
Gelato alla frutta secca con crumble agli agrumi e lavanda
17h 15min
Gamberi in salsa cocktail
10min
Bicchierini di gamberi in salsa cocktail
1 godz.
Tartine con gelatina
Žádné hodnocení
Tonno di coniglio
48h
Paccheri con pomodorini, vongole e calamari
40min
Spaghetti alle vongole
4 Std. 40 Min