Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gamberi sottovuoto
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 40 gamberi crudi di media grandezza, sgusciati e puliti
Salsa cocktail
- 250 g di olio di semi di girasole
- 1 uovo
- 15 g di succo di limone, spremuto fresco
- 5 g di salsa Worcestershire
- 50 g di ketchup
- ½ cucchiaino di sale
- lattuga, i cuori
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1465.8 kJ / 350.4 kcal
- Protein
- 11.3 g
- Sacharidy
- 3.9 g
- Tuk
- 32.3 g
- Nasycený tuk
- 3.4 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Sodík
- 311.8 mg
Alternativní recepty
Sgombro con crema di datterini gialli sottovuoto
40min
Gamberi in salsa cocktail
10 Min
Insalata di gamberi, sedano e melone
20min
Manzo alla Wellington con purè di patate e carote al vapore
2sa 40 dk
Millefoglie di patate e polpo (TM6)
40min
Gamberi in salsa cocktail
10 Min
Pepata di cozze
45 Min
Calamari ripieni di cous cous e gamberoni sottovuoto
1h
Tartare di salmone con avocado e uova
45 Min
Tartine di pane nero con avocado e tacchino
40min
Costine di maiale BBQ con purè di patate
5 godz. 50 min
Bicchierini di gamberi in salsa cocktail
1h