Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 garlic clove
- 80 g brown onion, cut into pieces
- 30 g olive oil
- 500 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 220 g leek, white part only, cut into pieces
- 370 g nadine potatoes, cut into pieces
- 8 chicken tenderloins (approx. 400 g)
- 1 sprig fresh tarragon, leaves only
- 1 pinch salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 180 g zucchini, peeled into tagliatelle (see Tips)
- 340 g carrots, peeled into tagliatelle (see Tips)
- 1 ½ tbsp crème fraîche
- 2 tsp Dijon mustard
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1340.3 kJ / 319 kcal
- Protein
- 27.3 g
- Sacharidy
- 21.2 g
- Tuk
- 12.4 g
- Nasycený tuk
- 3.5 g
- Vláknina
- 7.1 g
- Sodík
- 426.9 mg
Alternativní recepty
Meatloaf with mushroom sauce
1h 15 min
Meatloaf with red sauce
1h 15 min
Layered chicken dinner
1h 45 min
Custard
10 Min
Beetroot salad
10 Min
Butter chicken
55min
Mushroom risotto
30 min
Béchamel sauce
20 Min
Gluten free baked bacon and cranberry stuffing
1 godz. 55 min
Brazilian cheese puffs
20 Min
Fruity dream (soft serve ice cream)
5min
Creamy coconut chicken curry
30 min