Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 - 800 g chicken tenderloins
- 3 garlic clove
- 1 tsp Dijon mustard
- 20 g lemon juice
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 20 g olive oil
- 150 g leeks, white part only, cut into pieces (2 cm)
- 1 celery stalk, cut into pieces (2 cm)
- 3 carrots ; 1 cut into pieces (2 cm) and 2 cut into thin slices (3 mm)
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 50 g salted butter
- 300 g sparkling wine
- 50 g water
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tip)
- 2 potatoes, peeled and cut into thin slices (3 mm)
- 1 zucchini, cut into slices (1 cm)
- 1 tsp salt
- ground black pepper, to taste
- 1 tsp dried oregano
- 100 g double cream
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2356.8 kJ / 561 kcal
- Protein
- 49.4 g
- Sacharidy
- 16.7 g
- Tuk
- 31.4 g
- Nasycený tuk
- 16.5 g
- Vláknina
- 8 g
- Sodík
- 1018.8 mg
Alternativní recepty
Chicken and cashews
55 min
Beef stroganoff
35 Min
Creamy honey mustard chicken
1 Std.
Beef and mushroom hot pot
2h
All-in-one 'roast' beef
1h 30min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 Min
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1h 25 min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 Min
Beef Burgundy
1h 45 min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 Min
Chicken and capsicum souvlaki with rice
1h 5 min.
Chicken and sweet corn soup
30 Min