Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 - 800 g chicken tenderloins
- 3 garlic clove
- 1 tsp Dijon mustard
- 20 g lemon juice
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 20 g olive oil
- 150 g leeks, white part only, cut into pieces (2 cm)
- 1 celery stalk, cut into pieces (2 cm)
- 3 carrots ; 1 cut into pieces (2 cm) and 2 cut into thin slices (3 mm)
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 50 g salted butter
- 300 g sparkling wine
- 50 g water
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tip)
- 2 potatoes, peeled and cut into thin slices (3 mm)
- 1 zucchini, cut into slices (1 cm)
- 1 tsp salt
- ground black pepper, to taste
- 1 tsp dried oregano
- 100 g double cream
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2356.8 kJ / 561 kcal
- Protein
- 49.4 g
- Sacharidy
- 16.7 g
- Tuk
- 31.4 g
- Nasycený tuk
- 16.5 g
- Vláknina
- 8 g
- Sodík
- 1018.8 mg
Alternativní recepty
Meatloaf with red sauce
1h 15min
Pork fillet with mustard
35min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 dk
Meatloaf with mushroom sauce
1h 15min
Beef stroganoff
35min
Chicken with creamy vegetable sauce
35min
Fish fillets with fresh corn polenta
1 Std. 5 Min
Beef spezzatino
1h 45min
Beef goulash with dumplings
1h 45min
Chicken à la king
40min
Beef "Burgundy"
40min
Creamy honey mustard chicken
1sa