Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 diente de ajo, pelado
- 80 g de pimiento rojo, en trozos
- 80 g de pimiento verde, en trozos
- 50 g de aceite de oliva
- 1 muslo de pollo, sin hueso y sin piel, en trozos
- 8 aros de calamar crudos
- 100 g de jitomate triturado
- 1 pizca de colorante en polvo, amarillo
- 1 pizca de hebra de azafrán
- ½ cdita de sal
- 1 pizca de paprika
- 500 g de caldo de pescado
- 4 mejillones frescos limpios
- 4 camarones grandes, enteros
- 8 de almejas limpias
- 200 g de arroz blanco de grano corto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1931 kJ / 462 kcal
- Protein
- 32.7 g
- Sacharidy
- 40.7 g
- Tuk
- 18.8 g
- Nasycený tuk
- 3.9 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Sodík
- 417.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lentejas con chorizo
1 godz. 30 min
Caldo de res
1h 15min
Espagueti a la boloñesa
50 min
Muslos de pollo a la cerveza.
1 godz. 30 min
Gelatina de mango
6h 15min
Gyozas japonesas
50 min
Costillitas con salsa bbq de chipotle
1 godz. 30 min
Albóndigas en salsa de tomate con arroz
1h 15min
Crepas Suzette
1h 15min
Costillas de cordero con salsa cremosa
3h
Tortitas de camarón en salsa verde con arroz blanco y verduras
1 godz. 10 min
Caldo siete mares (Baja California) TM6
1 godz. 10 min