Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 125 g de cebolla, en trozos
- 1 diente de ajo, pelado
- 10 hojas de cilantro, frescas
- 1 pieza de jengibre (aprox. 2-3 cm)
- 1 chile verde, fresco, sin tallo ni semillas
- 30 g de aceite de girasol
- 125 g de jitomate triturado
- 250 g de leche de coco
- 1 cdita de curry en polvo
- 1 cdita de jugo de limón amarillo
- ½ cdita de sal
- 20 de camarones medianos crudos, pelados y limpios
- 2 cdas de aceite de girasol
- 2 rábanos, en rodajas muy finas
- hojas de cilantro para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 901 kJ / 215 kcal
- Protein
- 17.7 g
- Sacharidy
- 5.3 g
- Tuk
- 13.7 g
- Nasycený tuk
- 2.2 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 459.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dahl de lentejas (curry con lentejas)
35min
Satay de pollo con salsa de cacahuetes (Hestan Cue™)
2h 25min
Salmón y arroz basmati en salsa cremosa de eneldo
40 Min
Curry de cordero, pepinos a la menta y cous cous en cocción lenta TM6
9h
Mongolian beef
1h 20 min
Curry de coco y garbanzos con arroz de brócoli
13h 10min
Robalo con jengibre, salsa de soya, arroz y verduras
40 Min
Salmón asado con miso y salsa picante gochujang
7h 30 min
Costillas Coreanas en cocción lenta TM6
4h 10 min
Camarones en salsa de piña con arroz basmati TM6
1h 20 min
Salsa de hongos y vino blanco TM6
30 min
Salsa Bernesa TM6
20 min