Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- olijfolie, om te bestrijken
- 800 g kippendij, zonder been en zonder vel, in stukken (3 cm - zie tip)
- 250 g jasmijnrijst
- 1000 g water
- 2 tl zout
- 180 g wortelen, in schijfjes (5 mm)
- 100 g suikererwten, bijgesneden
- 1 ei
- 60 g maïzena (zetmeel) (zie tip)
- 2 tl paprikapoeder
- ½ tl zwarte peper, gemalen
- 2 teentjes knoflook
- 30 g rijstazijn
- 60 g honing
- 20 g zoete chilisaus
- 60 g ketchup, huigemaakt
- 30 g bruine suiker
- 50 g sojasaus (zie tip)
- 20 g sesamzaad
- 2 lente-uien, in dunne plakjes, als afwerking
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2983.8 kJ / 710.4 kcal
- Protein
- 45.9 g
- Sacharidy
- 85.4 g
- Tuk
- 19.7 g
- Nasycený tuk
- 4.6 g
- Vláknina
- 5.6 g
- Sodík
- 2303.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zomerse pastasalade
30 min
Aromatische kipcurry
1 godz.
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1 godz. 30 min
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1 Std. 10 Min
Gestoomde Chinese groenten
Žádné hodnocení
Kikkererwten shoarma salade bowl
Žádné hodnocení
Burgers met zeeduivel en zalm
20 min
Sushi tacos
Žádné hodnocení
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30 min
Thaise pinda kip met kokosrijst
1 godz.
Pavlova-toren met gemengde bessen
Žádné hodnocení
Slowcooken kalfsstoofpot
2h 10 min