Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Veganer Cashew-Dip
- 1 Knoblauchzehe
- 3 Stängel Petersilie, abgezupft
- 100 g Cashewkerne, ungeröstet
- 20 g Olivenöl
- 100 g Haferdrink
- ½ TL Salz
Linsen-Kartoffel-Puffer
- 1300 g Wasser
- 150 g rote Linsen
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht, vegan
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l), vegan - 1 - 2 Prisen Chiliflocken (volitelně)
- 1 Zwiebel, halbiert (ca. 50 g)
- 1 Knoblauchzehe
- 160 g Kartoffel, festkochend, in Stücken
- 100 g Möhren, in Stücken
- 70 g Apfelmus
- 30 g Mehl
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- Öl zum Braten
- Nutriční hodnoty
- na 12 Stück
- Kalorie
- 7979 kJ / 1905 kcal
- Protein
- 65 g
- Sacharidy
- 171 g
- Tuk
- 97 g
- Vláknina
- 38.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kichererbsen-Kürbis-Puffer mit Feta und Quarkdip
30 min
Quinoa-Köfte mit Salat
1h 30min
Vegane Kichererbsen-Gemüse-Tarte
1h 10 min
Vegane-Bällchen-Pasta
1h 30min
Vegane Käsesauce (zu Nudeln oder zum Überbacken)
35 min
Vegane Erdnuss-Schoko-Cookies
50 min
Quinoa-Burger mit gelbem Ketchup
2h
Vegane Linsen-Lasagne
3 Std.
Rote-Bete-Burger
3h 25min
Hirse-Kichererbsen-Braten mit Kartoffelpüree
1h 10 min
Vegane Lasagne
1u. 50min
Linsenbraten mit Süßkartoffel-Sellerie-Püree und Brokkoli
1h