Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g Wachtelbohnen, getrocknet
- 70 g weiße Bohnen, getrocknet
- 70 g Kidneybohnen, getrocknet
- 2600 g Wasser und mehr zum Abspülen
- 3 Stängel Petersilie, abgezupft
- 2 Knoblauchzehen
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 1 TL Bohnenkraut, getrocknet
- ½ TL Thymian, getrocknet
- 40 g Olivenöl
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 75 g Möhren, in Würfeln (2 cm)
- 75 g Knollensellerie, in Würfeln (2 cm)
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 50 g Oliven, schwarz, entsteint, halbiert
- 1 rote Paprika (ca. 150 g), in Würfel (2 cm)
- 20 g Tomatenmark
- 2 TL Salz
- ½ TL Zucker
- 1 EL Zitronensaft
- ½ TL Paprika rosenscharf
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1259 kJ / 301 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 12 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 10.4 g
- Sodík
- 1333 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Linsenbraten mit Süßkartoffel-Sellerie-Püree und Brokkoli
1 Std.
Kartoffeleintopf mit Champignons
1 Std.
Veganer Shepherd's Pie
1 Std. 40 Min
Veganes Paprika-Gulasch
45min
Veganer Dürüm
30min
Vegane Linsen-Lasagne
3 Std.
Vegane Tomatensuppe mit Linsenbällchen
1 Std.
Vegane Frikadellen mit Kartoffelsalat
1 Std. 20 Min
Veganes Champignon-Masala
25 Min
Vegane Bolognese
50 Min
Indischer Gemüsereis
1 Std.
Bohneneintopf "bretonische Art"
35 Min