
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Hirse-Kichererbsen-Braten
- 100 g Hirse
- 35 g Berglinsen, getrocknet
- 1200 g Wasser
- 2 TL Salz
- Öl zum Einfetten
- 220 g Kichererbsen abgetropft
- 1 Zwiebel halbiert
- 50 g Walnusshälften
- 20 g Speisestärke
- ¼ TL Pfeffer
Kartoffelpüree
- 1000 g Kartoffeln, mehligkochend in Scheiben (5 mm)
- 1 TL Salz
- 400 g Sojadrink
- 30 g vegane Margarine in Stücken
- 1 - 2 Prisen Muskat
Tomatensauce
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 50 g Tomatenmark
- 1 TL Senf
- ¼ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- Petersilie abgezupft, zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 591 kcal / 2472 kJ
- Protein
- 19 g
- Tuk
- 18 g
- Sacharidy
- 92 g
- Vláknina
- 13.7 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Sodík
- 2198 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vegane Frikadellen mit Kartoffelsalat
1hod. 20min
Kartoffelwaffeln mit Tofucreme
1hod.
Gemüse-Mandel-Crumble
7hod.
Vegane-Bällchen-Pasta
1hod. 30min
Veganes Pilzgulasch mit Semmelknödeln
35min
Linsenbraten mit Süßkartoffel-Sellerie-Püree und Brokkoli
1hod.
Linsenbraten
1hod. 50min
Veganes Paprika-Gulasch
45min
Veganer Shepherd's Pie
1hod. 40min
Linsen-Kartoffel-Puffer mit Cashew-Dip (vegan)
45min
Vegane Linsen-Lasagne
3hod.
Vegane Lasagne
1hod. 50min