Hirse-Kichererbsen-Braten mit Kartoffelpüree

Hirse-Kichererbsen-Braten mit Kartoffelpüree

3.0 166 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 10min.
4 Portionen

Suroviny

Hirse-Kichererbsen-Braten
  • Hirse
    100 g
  • Berglinsen, getrocknet
    35 g
  • Wasser
    1200 g
  • Salz
    2 TL
  • Öl zum Einfetten
  • Kichererbsen abgetropft
    220 g
  • Zwiebel halbiert
    1
  • Walnusshälften
    50 g
  • Speisestärke
    20 g
  • Pfeffer
    ¼ TL
Kartoffelpüree
  • Kartoffeln, mehligkochend in Scheiben (5 mm)
    1000 g
  • Salz
    1 TL
  • Sojadrink
    400 g
  • vegane Margarine in Stücken
    30 g
  • Muskat
    1 - 2 Prisen
Tomatensauce
  • stückige Tomaten (400 g)
    1 Dose
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    1 geh. TL
    1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
  • Tomatenmark
    50 g
  • Senf
    1 TL
  • Salz
    ¼ TL
  • Pfeffer
    2 Prisen
  • Petersilie abgezupft, zum Garnieren

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Sodík 2198 mg
Protein 19 g
Kalorie 2472 kJ / 591 kcal
Tuk 18 g
Vláknina 13.7 g
Nasycený tuk 3 g
Sacharidy 92 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...