Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Nudelplatten
- 120 g Haferdrink, ungesüßt (siehe Tipp)
- 1 TL Olivenöl
- 70 g Süßkartoffel, gekocht und abgekühlt, in Stücken
- 150 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
-
150
g Hartweizenmehl (Semola)
nebo 150 g Hartweizengrieß
Linsen-Sauce
- 70 g Möhren, in Stücken
- 70 g Zwiebeln, geviertelt
- 20 g Staudensellerie, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 50 g Olivenöl
- 80 g Rotwein, trocken
- 200 g Linsen, getrocknet
- 750 g passierte Tomaten
- 350 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - ¼ TL Pfeffer
- 1 Prise Zucker
Béchamelsauce und Fertigstellung
- 700 g Haferdrink, ungesüßt
- 65 g Mehl
- 1 TL Salz
- 1 Prise Muskat
- 25 g Olivenöl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1935 kJ / 463 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 67 g
- Tuk
- 17 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 7.5 g
- Sodík
- 685 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vegane Kichererbsen-Gemüse-Tarte
1h 10 min
Vegane-Bällchen-Pasta
1h 30min
Vegane Mac and Cheese
1h
Vegane Käsesauce (zu Nudeln oder zum Überbacken)
35 min
Vegane Donauwellen
4 Std. 15 Min
Veganes "Thunfisch" Baguette
15min
Hirse-Kichererbsen-Braten mit Kartoffelpüree
1h 10 min
Soja-Gulasch mit Serviettenknödel
1h 25 min
Vegane Lasagne
1u. 50min
Veganer Shepherd's Pie
1 Std. 40 Min
Linsen-Kartoffel-Puffer mit Cashew-Dip (vegan)
45 min
Vegane Bolognese
50 min