Kouign patatez à l'andouille

Kouign patatez à l'andouille

3.9 17 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 5min.
6 parts

Suroviny

  • 500 g d'eau
  • 600 g de pommes de terre détaillées en cubes
  • 130 g de beurre mou, coupé en morceaux et un peu pour le moule
  • 130 g de farine de sarrasin
  • 1 pincée de sel
  • 1 pincée de poivre moulu
  • 2 pincées de noix de muscade en poudre
  • 150 g d'andouille de Guémené, détaillée en cubes
  • 1 jaune d'œuf

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 part

Sodík 13.3 mg
Protein 9.7 g
Kalorie 1704.7 kJ / 409 kcal
Tuk 25.2 g
Vláknina 263.5 g
Nasycený tuk 2.8 g
Sacharidy 34.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...