Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g d'eau
- 600 g de pommes de terre, détaillées en cubes
- 130 g de beurre mou, coupé en morceaux et un peu pour le moule
- 130 g de farine de sarrasin
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- 2 pincées de noix de muscade en poudre
- 150 g d'andouille de Guémené, détaillée en cubes
- 1 jaune d'œuf
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1704.7 kJ / 409 kcal
- Protein
- 9.7 g
- Sacharidy
- 34.5 g
- Tuk
- 25.2 g
- Nasycený tuk
- 2.8 g
- Vláknina
- 263.5 g
- Sodík
- 13.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Parmentier de canard, panais et carotte
1h 10min
Crème de sardine au whisky
5 Min
Gratin de prunes et crème à la vanille
20min
Quiche andouille, pommes et camembert
1h 10min
Clafoutis au thon à la tomate
45min
Crème dessert aux lentilles et à la vanille Bourbon
1h
Gratin de figue, chèvre et pomme de terre
1h
Parmentier de céleri, maquereau à la moutarde par d'Eric Guérin
1h
Petit flan au pont-l'évêque et aux lardons
45min
Clafoutis de poulet et poivron
1h 20 phút
Sot-l'y-laisse au cidre
55min
Gâteau de galettes aux lardons
1h 15min