Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte brisée
- 250 g de farine de blé
- 125 g de beurre, coupé en dés
- 75 g d'eau
La garniture
- 90 g d'oignon, pelé et coupé en quatre (1 moyen)
- 20 g de beurre
- du sel
- 300 g de pommes, coupées en petits dés (2 ou 3 pommes)
- 80 g de fromage de brebis, type ossau-iraty, coupé en petits dés
- 100 g de magret de canard fumé, gras retiré et en tranches fines
- 1 jaune d'œuf, dilué dans un peu d'eau
-
4
brins de thym frais, effeuillés
nebo 1 c. à soupe de thym déshydraté
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2410 kJ / 578 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 35 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cannelés au jambon
13 Std.
Minicannelés au chorizo
12 Std.
Champignons farcis aux pruneaux
30min
Clafoutis poivron, chorizo et fromage de chèvre
50 Min
Tatin de tomates cerise au chorizo
1hod. 15min
Cookies au chorizo et aux tomates séchées
50 Min
Quiche de magret de canard aux oignons et pommes
1h 10min
Minicannelés au magret de canard fumé et confit d'oignons
2h 15 min
Cookies jambon, parmesan et origan
45 Min
Cuillères de boudin blanc et pain d'épices sur confit d'oignons
55 Min
Tartine au crottin de Chavignol façon flammekueche
25 min
Tartines aux comté, parmesan, lardons et roquette
25 min