Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte brisée
- 250 g de farine de blé
- 125 g de beurre, coupé en dés
- 75 g d'eau
La garniture
- 90 g d'oignon, pelé et coupé en quatre (1 moyen)
- 20 g de beurre
- du sel
- 300 g de pommes, coupées en petits dés (2 ou 3 pommes)
- 80 g de fromage de brebis, type ossau-iraty, coupé en petits dés
- 100 g de magret de canard fumé, gras retiré et en tranches fines
- 1 jaune d'œuf, dilué dans un peu d'eau
-
4
brins de thym frais, effeuillés
nebo 1 c. à soupe de thym déshydraté
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2410 kJ / 578 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 35 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Minicannelés au magret de canard fumé et confit d'oignons
2h 15min
Quiche de magret de canard aux oignons et pommes
1h 10min
Langues de chat aux rillettes de saumon
1h
Tourte à la tomme de brebis et au jambon cru
1h 55 min
Tatin de tomates cerise au chorizo
1h 15min
Choux au tarama
1h 45 min
Minitartelettes poire et effiloché de canard
1h 30min
Coulommiers aux figues, noisettes et miel
1h 20min
Petits choux au saumon fumé
1h 10min
Mini-financiers chèvre et miel
35min
Minicannelés au chorizo
12h
Cannelés au jambon
13 Std.