Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g d'échalotes, coupées en deux
- 5 brins de coriandre fraîche, équeutés
- 20 g d'huile d'olive
- 50 g de pain de campagne, coupé en morceaux
- 1000 g d'eau
- 600 g de pommes de terre, détaillées en cubes
- 150 g de maroilles, coupé en morceaux
- 4 filets de truite désarêtés
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2022 kJ / 481.5 kcal
- Protein
- 41.5 g
- Sacharidy
- 30.8 g
- Tuk
- 21.3 g
- Nasycený tuk
- 8.5 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 788.3 mg
Alternativní recepty
Friands au boudin blanc et échalotes
2 Std.
Filet mignon Douanier Rousseau
50min
Lapin braisé au vin moelleux
55min
Filet de poulet et sauce à la tomme de Savoie
35min
Lotte sauce vallée d’Auge
1h 40min
Travers de porc à la moutarde
1h 20min
Joues de porc au cidre
1h 45min
Plat : cailles farcies aux pommes et aux pruneaux
1h 45min
Magret de canard, épinards et champignons
35min
Feuilleté au merlu, fondue de poireau et girolles
1h 35min
Gibelotte de lapin
1h 35min
Rôti de veau à l'italienne
1h 15min