Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g d'échalotes, coupées en deux
- 5 brins de coriandre fraîche, équeutés
- 20 g d'huile d'olive
- 50 g de pain de campagne, coupé en morceaux
- 1000 g d'eau
- 600 g de pommes de terre, détaillées en cubes
- 150 g de maroilles, coupé en morceaux
- 4 filets de truite désarêtés
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2022 kJ / 481.5 kcal
- Protein
- 41.5 g
- Sacharidy
- 30.8 g
- Tuk
- 21.3 g
- Nasycený tuk
- 8.5 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 788.3 mg
Alternativní recepty
Cassoulet au confit de canard
1h 10min
Garbure du Béarn
1h 10min
Tagliatelle de brocolis, poulet et sauce Saint-Nectaire
35 Min
Confit de canard aux petits légumes
35 Min
Poulet aux endives à la crème de maroilles
30 min
Paupiette de sole aux épinards et au lard
1h
Poulet en robe de chou et sa purée mousseline
1h
Gambas au romarin
40 min
Filet de sandre au beurre blanc
45 Min
Endives au jambon gratinées au comté
13h
Poulet au vin jaune cuit au Varoma
1h 25 min
Filet de poulet et sauce à la tomme de Savoie
35 Min