Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g d'échalotes
- 140 g de vin blanc
- 260 g de crème fraîche
- 3 œufs
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- beurre, pour le moule
- farine de blé, pour le moule et le plan de travail
- 1 pâte brisée maison
- 300 g de saint-nectaire, coupé en belles tranches
-
50
g de cerneaux de noix
nebo 50 g de pignons de pin - salade verte, pour le service (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2834.9 kJ / 683.3 kcal
- Protein
- 17.3 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 53.6 g
- Nasycený tuk
- 33.4 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 886 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Roulé au jambon, chèvre et pommes de terre
1h
Galettes croustillantes de pommes de terre au bacon et fromage
1h
Flammekueche au chèvre et oignon rouge
1h 55min
Lasagne chèvre et courgette
1h
Flan de carotte, gouda et cumin
50 Min
Pâtes à la crème de pecorino, figues et pancetta
25min
Croustillants à la noisette
45 Min
Gratin de pomme de terre, bacon et à La Vache qui rit®
1 godz. 10 min
Gratin de pâtes au chèvre
40min
Truffade de pommes de terre au cantal, sauge et lardons fumés
1h 5min
Cake jambon et boursin
50 Min
Mac & cheese au cheddar et moutarde
55 Min