Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de parmesan, coupé en morceaux (3 cm)
- 30 g de pecorino, coupé en morceaux (3 cm) (volitelně)
-
150
g de guanciale, détaillé en dés (voir Conseils)
nebo 150 g de pancetta, détaillée en dés (voir "Conseil(s)")) - 15 g d'huile d'olive extra vierge
- 1 œuf
- 3 jaunes d'œufs
- 3 pincées de poivre noir moulu
- 1 pincée de sel
- 320 g de pâtes sèches, type spaghetti
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2999 kJ / 716.8 kcal
- Protein
- 24.2 g
- Sacharidy
- 63.5 g
- Tuk
- 42.2 g
- Vláknina
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto aux petits pois et aux lardons
25min
Fajitas au poulet, cheddar et poivron
25min
Linguine aux champignons et aux lardons
30min
Gnocchis sauce tomate et chorizo
1h
Spaghetti carbonara fraîches
1h 5min
Croque monsieur à la tomate
1h
Miso carbonara udon
25min
Spaghettoni à la carbonara
20min
Aiguillettes de dinde à la crème, champignons et spaetzle
45min
Spaghetti carbonara express
25min
Risotto milanais au safran
30min
Croque façon Fast Food
3h