Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de parmesan, coupé en morceaux (3 cm)
- 30 g de pecorino, coupé en morceaux (3 cm) (volitelně)
-
150
g de guanciale, détaillé en dés (voir Conseils)
nebo 150 g de pancetta, détaillée en dés (voir "Conseil(s)")) - 15 g d'huile d'olive extra vierge
- 1 œuf
- 3 jaunes d'œufs
- 3 pincées de poivre noir moulu
- 1 pincée de sel
- 320 g de pâtes sèches, type spaghetti
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2999 kJ / 716.8 kcal
- Protein
- 24.2 g
- Sacharidy
- 63.5 g
- Tuk
- 42.2 g
- Vláknina
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Aiguillettes de dinde à la crème, champignons et spaetzle
45min
Linguine aux champignons et aux lardons
30min
Cordons bleus et purée de légumes
1h 5min
Spaghettoni à la carbonara
20min
Croque monsieur à la tomate
1 godz.
Sauce au fromage
20min
Spaghetti carbonara fraîches
1h 5min
Fajitas au poulet, cheddar et poivron
25min
Sauce au poivre
25min
Escalopes milanaises et spaghetti à la tomate
1 godz.
Spaghetti carbonara express
25min
Omelette au cheddar à la truffe
30min