Spaghetti alla carbonara

4.3 266 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 portions

Suroviny

  • 40 g de parmesan coupé en morceaux (3 cm)
  • 30 g de pecorino (volitelně) coupé en morceaux (3 cm)
  • 150 g de guanciale détaillé en dés (voir Conseils)
    150 g de pancetta, détaillé en dés (voir Conseils)
  • 15 g d'huile d'olive extra vierge
  • 1 œuf
  • 3 jaunes d'œufs
  • 1 pincée de sel
  • 3 pincées de poivre noir moulu
  • eau salée pour la cuisson des spaghetti
  • 320 g de pâtes sèches, type spaghetti

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 453.4 mg
Protein 22.2 g
Kalorie 2424.3 kJ / 579.4 kcal
Tuk 26.5 g
Vláknina 2.6 g
Nasycený tuk 8.9 g
Sacharidy 61.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...