Spaghetti carbonara

Spaghetti carbonara

4.2 45 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 40min.
4 portions

Suroviny

  • 60 g de parmesan coupé en morceaux
  • 30 g de pecorino (volitelně)
  • 1 échalote (30 g)
  • 150 g de lardons
  • 20 g d'huile d'olive extra vierge
  • 1200 g d'eau
  • ¾ c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 350 g de pâtes sèches, type spaghetti
  • 1 œuf
  • 3 jaunes d'œufs
  • 1 - 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 974.7 mg
Protein 28 g
Kalorie 2798.7 kJ / 668.9 kcal
Tuk 30.1 g
Vláknina 3.3 g
Nasycený tuk 10.2 g
Sacharidy 69.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...