Ris de veau aux oignons nouveaux

Ris de veau aux oignons nouveaux

4.3 3 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 3hod.
6 portions

Suroviny

  • 1000 g de ris de veau
  • 750 g d'eau froide et de l'eau glacée pour stopper la cuisson des ris de veau
  • 250 g de vinaigre blanc
  • 600 g d'eau
  • glaçons
  • 300 g d'oignons nouveaux coupés en morceaux
  • 2 gousses d'ail
  • 30 g d'huile d'olive
  • 1 - 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 1 - 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 100 g de vin blanc
  • 100 g de crème liquide 30-40% m.g.

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 25 g
Kalorie 2280 kJ / 545 kcal
Tuk 45 g
Sacharidy 10 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...