Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de pimiento rojo, cortado en trozos
- 2 diente de ajo
- 20 g de aceite de oliva
- 100 g de vino blanco seco
- 1 pizca de hebra de azafrán
- 2 filetes de anchoa en aceite
- 400 g de jitomate triturado, enlatado
- 24 camarón grande, crudo, pelado
- 1 pizca de sal marina, o al gusto
- 1 pizca de pimienta negra molida, o al gusto
- 1 pizca de azúcar, o al gusto
Montaje
- 2 pepinos, sin semillas y cortados en cubos (1 cm)
- 2 cdas de cebollín, finamente ficado
- 2 cdas cebollín, finely sliced
- 1 limón amarillo, cut into 6 wedges
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 435 kJ / 104 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Filete de res con salsa de vino tinto
1h 30min
Camarones en salsa de pimientos
25min
Camarones salteados a los tres chiles
1h 30min
Camarones saganaki con queso feta
35min
Camarones a la mantequilla de ajo
35min
Pollo al vino (Coq au Vin) TM6
2h 15 min.
Robalo envuelto en hoja de plátano y hoja santa
50min
Camarones al ajillo
25min
Aguacates rellenos de jaiba
1h
Bisque de langosta
45min
Camarones al ajillo
35min
Camarones al mojo de ajo
20min