Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de pimiento rojo, cortado en trozos
- 2 diente de ajo
- 20 g de aceite de oliva
- 100 g de vino blanco seco
- 1 pizca de hebra de azafrán
- 2 filetes de anchoa en aceite
- 400 g de jitomate triturado, enlatado
- 24 camarón grande, crudo, pelado
- 1 pizca de sal marina, o al gusto
- 1 pizca de pimienta negra molida, o al gusto
- 1 pizca de azúcar, o al gusto
Montaje
- 2 pepinos, sin semillas y cortados en cubos (1 cm)
- 2 cdas de cebollín, finamente ficado
- 2 cdas cebollín, finely sliced
- 1 limón amarillo, cut into 6 wedges
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 435 kJ / 104 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Filete de res con salsa de vino tinto
1 Std. 30 Min
Pescado a la talla
40 Min
Crema de espárragos verdes y espinacas
40 Min
Sopa de cebolla TM6
55min
Camarones al ajillo
25 min
Camarones en salsa de pimientos
25 min
Camarones saganaki con queso feta
35min
Salsa pomodoro
40 Min
Pescado a la diabla
30 min
Bisque de camarón
25 min
Camarones a la hierba de limón
1 Std.
Risotto de camarón y espárragos
45 Min