Pasta ricotta e pomodorini

Pasta ricotta e pomodorini

4.3 168 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 30min
4 porzioni

Suroviny

  • di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
    40 g
  • di cipolla in quarti
    50 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di pomodori ciliegino a metà
    450 g
  • sale
    1 pizzico
  • di pasta secca tipo farfalle
    320 g
  • di insalata valeriana tipo songino, lavata e asciugata
    100 g
  • di ricotta vaccina scolata dal siero
    200 g

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 432 kcal / 1807 kJ
Protein 15.9 g
Tuk 14.5 g
Sacharidy 63.4 g
Vláknina 4.9 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...