Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di cipolla in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 450 g di pomodori ciliegino a metà
- 1 pizzico sale
- 320 g di pasta secca tipo farfalle
- 100 g di insalata valeriana tipo songino, lavata e asciugata
- 200 g di ricotta vaccina, scolata dal siero
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1807 kJ / 432 kcal
- Protein
- 15.9 g
- Sacharidy
- 63.4 g
- Tuk
- 14.5 g
- Vláknina
- 4.9 g
Alternativní recepty
Spaghetti al tonno
40 λεπτ.
Pasta feta e pomodorini
30 Min
Farfalle al sugo di piselli e prosciutto
45min
Rigatoni affumicati
25 Min
Penne sgombro, pomodorini e erbe aromatiche
35 Min
Farfalle risottate in salsa di tonno, ricotta e pinoli
35 Min
Fusilli tricolore
30 Min
Pasta pomodoro ricotta e mortadella
25 Min
Linguine alla carbonara di zucchine
30 Min
Carbonara di zucchine, fagiolini e pancetta
45min
Farfalle alle olive e mozzarella
30 Min
Mezze maniche affumicate
25 Min