Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di cipolla in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 450 g di pomodori ciliegino a metà
- 1 pizzico sale
- 320 g di pasta secca tipo farfalle
- 100 g di insalata valeriana tipo songino, lavata e asciugata
- 200 g di ricotta vaccina, scolata dal siero
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1807 kJ / 432 kcal
- Protein
- 15.9 g
- Sacharidy
- 63.4 g
- Tuk
- 14.5 g
- Vláknina
- 4.9 g
Alternativní recepty
Rigatoni affumicati
25min
Paccheri con sugo e ricotta di pecora
20min
Fusilli tricolore
30 min
Pasta panna e prosciutto (senza lattosio)
25min
Pasta al tonno e melanzane (senza glutine)
30 min
Mezze maniche affumicate
25min
Pasta feta e pomodorini
30 min
Tagliatelle mediterranee
35min
Linguine alla carbonara di zucchine
30 min
Pasta fredda alla caprese
40min
Pasta pomodoro ricotta e mortadella
25min
Carbonara di zucchine, fagiolini e pancetta
45 min