Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 cipollotti a metà
- 1 pezzettino di radice fresca di zenzero
- 300 g di piselli surgelati
- 120 g di acqua
-
½
dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
nebo ½ cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa - ½ cucchiaino di sale
- 320 g di pasta tipo farfalle
- 1 bustina di zafferano
- 20 g di burro
- 150 g di prosciutto crudo dolce a listarelle
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2209 kJ / 528 kcal
- Protein
- 23.3 g
- Sacharidy
- 65.6 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 7.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Penne risottate con verdure
35min
Pasta ricotta e pomodorini
30 min
Spaghetti al tonno
40 min
Penne pisellini, funghi e speck
30 min
Mezze maniche affumicate
25min
Farfalle risottate alla boscaiola
40 min
Orecchiette con ragù di salsiccia
1h
Penne risottate broccoli, salsiccia e olive
40 min
Linguine alla carbonara di zucchine
30 min
Caserecce integrali tonno e pomodorini
35min
Farfalle risottate asparagi e pomodorini
40 min
Carbonara di zucchine, fagiolini e pancetta
45 min