Farfalle al sugo di piselli e prosciutto

Farfalle al sugo di piselli e prosciutto

4.5 97 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 45min.
4 porzioni

Suroviny

  • 30 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 2 cipollotti a metà
  • 1 pezzettino di radice fresca di zenzero
  • 300 g di piselli surgelati
  • 120 g di acqua
  • ½ dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
    ½ cucchiaino di dado per brodo vegetale, fatto in casa
  • ½ cucchiaino di sale
  • 320 g di pasta tipo farfalle
  • 1 bustina di zafferano
  • 20 g di burro
  • 150 g di prosciutto crudo dolce a listarelle

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 23.3 g
Kalorie 2209 kJ / 528 kcal
Tuk 21 g
Vláknina 7.2 g
Sacharidy 65.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...