Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di scalogno a metà
- 2 filetti di acciuga sott'olio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 180 g di peperoni rossi a cubetti (1 cm)
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio cottura 14 minuti)
- 50 g di vino bianco
- 700 g di acqua
-
1
cucchiaino di sale
nebo 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale fatto in casa - 140 g di tonno in scatola, sgocciolato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1786 kJ / 427 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 68 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Farfalle ai peperoni e tonno
50min
Risotto ai peperoni e Parmigiano reggiano
30 min
Risotto ai peperoni e curry
40 Min
Risotto al salmone affumicato
30 min
Risotto con pancetta, noci e panna
35min
Risotto alla campagnola
30 min
Risotto al salmone con crema di porri
40 Min
Fusilli ai peperoni e pancetta
40 Min
Risotto alle melanzane
45 min
Risotto affumicato
35min
Risotto rosso con peperone e pomodoro
40 Min
Risotto alla castellana
35min