Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di cipolle a pezzi
- 100 g di cubetti di pancetta dolce
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 50 g di vino rosso secco
- 240 g di pomodori pelati
- 650 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 240 g di fagioli borlotti in scatola, sgocciolati e sciacquati
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2192 kJ / 524 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 77 g
- Tuk
- 19 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto patate e rosmarino
40 Min
Risotto verde
30 min
Risotto ai peperoni e tonno
40 Min
Risotto primavera allo speck
1h 5min
Risotto alla castellana
35min
Risotto rosso con peperone e pomodoro
40 Min
Pasta mista napoletana con sugo di fagioli
45 Min
Risotto con salsiccia e piselli
40 Min
Risotto con scarola, patate e crescenza
40 Min
Risotto affumicato
35min
Risotto alla birra
35min
Risotto ai quattro formaggi
40 Min