Zařízení & příslušenství
Falafel with beetroot hommus
Příprava 20min.
Celkový 20min.
10 portions
Suroviny
Beetroot hommus
-
garlic clove1
-
canned chickpeas rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
lemon juice (approx. 1-2 lemons)50 g
-
tahini1 tbsp
-
raw beetroot peeled and cut into quarters½ - 1
-
extra virgin olive oil20 g
-
ground cumin (optional)1 tsp
-
water1 tbsp
-
sea salt to taste1 pinch
-
ground paprika for sprinkling1 pinch
Falafel
-
garlic clove1
-
canned chickpeas rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
ground coriander1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
spelt flour1 tbsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
fresh coriander leaves only2 sprigs
-
sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
olive oil for frying
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
180.2 mg
Protein
4.3 g
Kalorie
406.6 kJ /
96.8 kcal
Tuk
4 g
Vláknina
3.6 g
Nasycený tuk
0.5 g
Sacharidy
8.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Wholefood Cooking
10 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Hommus
15min.
Black bean molè (black bean chocolate chilli)
2hod. 25min.
Three-bean shepherd's pie
26hod.
Zucchini tortillas with falafel
25hod. 30min.
Pea and garden mint fritters
25min.
Hearty lentil chilli
50min.
Cranberry and coconut toasted cereal
50min.
Vegan walnut and black bean burger
4hod. 40min.
Oatcakes with Moroccan hommus
50min.
Red lentil cauliflower dahl
35min.
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
1hod. 20min.
Traditional hommus
25hod. 5min.