
Zařízení & příslušenství
Falafel with beetroot hommus
Příprava 20min
Celkový 20min
10 portions
Suroviny
Beetroot hommus
-
garlic clove1
-
canned chickpeas rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
lemon juice (approx. 1-2 lemons)50 g
-
tahini1 tbsp
-
raw beetroot peeled and cut into quarters½ - 1
-
extra virgin olive oil20 g
-
ground cumin (optional)1 tsp
-
water1 tbsp
-
sea salt to taste1 pinch
-
ground paprika for sprinkling1 pinch
Falafel
-
garlic clove1
-
canned chickpeas rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
ground coriander1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
spelt flour1 tbsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
fresh coriander leaves only2 sprigs
-
sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
olive oil for frying
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
96.8 kcal /
406.6 kJ
Protein
4.3 g
Tuk
4 g
Sacharidy
8.8 g
Vláknina
3.6 g
Nasycený tuk
0.5 g
Sodík
180.2 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Wholefood Cooking
10 recept
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland