低脂酒香姜汁鱼块

低脂酒香姜汁鱼块

3.5 4 rating
Příprava 10min.
Celkový 30min.
2 人份

Suroviny

  • 海鲈鱼 (约500克)
    1 条
  • 火腿
    20 克
  • 10 克
  • 米酒
    20 克
  • 荷兰豆 洗净沥干,去头尾
    50 克
  • 蒸煮用
    500 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 380 mg
Protein 30.9 g
Kalorie 815.9 kJ / 195 kcal
Tuk 4.3 g
Vláknina 0.7 g
Nasycený tuk 6.8 g
Sacharidy 1.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...