Zařízení & příslušenství
低脂酒香姜汁鱼块
Příprava 10min.
Celkový 30min.
2 人份
Suroviny
-
海鲈鱼 (约500克)1 条
-
火腿20 克
-
姜10 克
-
米酒20 克
-
荷兰豆 洗净沥干,去头尾50 克
-
水 蒸煮用500 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
380 mg
Protein
30.9 g
Kalorie
815.9 kJ /
195 kcal
Tuk
4.3 g
Vláknina
0.7 g
Nasycený tuk
6.8 g
Sacharidy
1.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
三高轻松吃
30 recepty/-ů
Čína
Čína
免疫力补给站
21 recepty/-ů
Čína
Čína