葱烧河鲫鱼

葱烧河鲫鱼

4.3 7 rating
Příprava 20min.
Celkový 40min.
4 人份

Suroviny

  • 鲫鱼 2条
    450 克
  • 生抽
    30 克
  • 老抽
    15 克
  • 料酒
    70 克
  • 切段
    50 克
  • 2 片
  • 15 克
  • 50 克

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 534 mg
Protein 21.4 g
Kalorie 803.8 kJ / 192.1 kcal
Tuk 6.4 g
Vláknina 0.4 g
Nasycený tuk 1.3 g
Sacharidy 6.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...