Zařízení & příslušenství
葱烧河鲫鱼
Příprava 20min.
Celkový 40min.
4 人份
Suroviny
-
鲫鱼 2条450 克
-
生抽30 克
-
老抽15 克
-
料酒70 克
-
葱 切段50 克
-
姜2 片
-
糖15 克
-
水50 克
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
534 mg
Protein
21.4 g
Kalorie
803.8 kJ /
192.1 kcal
Tuk
6.4 g
Vláknina
0.4 g
Nasycený tuk
1.3 g
Sacharidy
6.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
家常鱼类料理
5 recepty/-ů
Čína
Čína