Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de courge butternut (ou potimarron), pelée et en petits dés
- 600 g d'eau
- 4 c. à soupe de fond de veau
- 280 g de pâtes sèches, type coquillettes
- 20 g de beurre
- 2 tranches de jambon blanc, en lamelles
- 4 c. à soupe de parmesan râpé
- 2 brins de coriandre fraîche, ciselée
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1455.1 kJ / 347.8 kcal
- Protein
- 14.3 g
- Sacharidy
- 55.9 g
- Tuk
- 8.1 g
- Nasycený tuk
- 4.1 g
- Vláknina
- 3.7 g
- Sodík
- 165.5 mg
Alternativní recepty
Risotto aux carottes et bleu de Gex
30 Min
Risotto aux petits pois et aux lardons
25min
Purée de carottes et jambon aux herbes
30 Min
Gratin de coquillettes, lardons et petits pois
50 min
Risotto courgette et bacon
35min
One pot blé au bœuf et aux petits pois
25min
Flan de poireau et pancetta
35min
One pot pasta aux légumes du soleil
30 Min
One pot fusilli aux champignons, lardons et ricotta
20min
One pot orecchiette jambon cru, chèvre et épinards
25min
Pilaf de quinoa au poulet et carottes
25min
Coquillettes au jambon, petits pois et menthe
20min