Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta frolla
- 150 g di zucchero
- 1 limone, solo la scorza (senza la parte bianca)
- 200 g di burro, a temperatura ambiente, a tocchetti + q.b.
- 1 uovo
- 1 tuorlo
- 1 pizzico di sale
- 400 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di lievito in polvere per dolci
Ripieno
- 700 g di cotognata a pezzi
- 70 g di vino dolce (per esempio Porto, Marsala, Vin Santo)
Terminare la preparazione
- 1 albume, leggermente sbattuto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3448 kJ / 824 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 134 g
- Tuk
- 29 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crostata alle albicocche
2 Std.
Torta di ciliegie e mandorle
1h
Torta all'ananas, limoncello e amaretti
1 godz. 50 min
Torta di mele della nonna con Affettatutto Bimby® (TM6)
2 Std.
Crostata invernale
4h 30min
Ciambella ACE
1 Std. 30 Min
Crostata in fiore alla confettura di fragole
2 Std.
Cheesecake al limone e lime
5h
Crostata con crema di ricotta al lime e cocco (senza glutine)
2 Std. 20 Min
Crostata con crema pasticcera alla ricotta
1 Std. 30 Min
Crostata ai cachi
1h
Crostata di fichi e noci al profumo di agrumi
1 Std. 30 Min