Kompatibilní verze
Crumble di pesche al Passito a Cottura Lenta con bacche di goji
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 140 g di burro a pezzi
- 260 g di farina tipo 00
- 1 tuorlo
- 120 g di zucchero di canna
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 4 pesche nettarine sode, tagliate e metà, denocciolate e con la buccia (400 g circa)
- 500 g di vino dolce tipo Passito
- 1000 g di acqua
- 20 g di bacche di goji
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2124.6 kJ / 507.8 kcal
- Protein
- 8.5 g
- Sacharidy
- 62.2 g
- Tuk
- 20.3 g
- Nasycený tuk
- 12.3 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 13.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mini bavaresi alle more
4 Std. 30 Min
Tartellette con curd ai lamponi
4hod.
Mousse al pistacchio (TM6)
3 godz.
Lemon curd
20 Min
Croquembouche monoporzione
2h 40min
Piccole lemon meringue pie
2h 35 min
Mousse al cardamomo e zafferano con coulis di lamponi
6 Std. 20 Min
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
20 Min
Semifreddo allo yogurt greco e pistacchi
5 godz. 15 min
Tiramisù yogurt greco e frutti di bosco
2h
Ganache al cioccolato
12 godz. 20 min
Sacher Torte
2 Std. 30 Min