Crumble di pesche al Passito a Cottura Lenta con bacche di goji

Crumble di pesche al Passito a Cottura Lenta con bacche di goji

4.6 5 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 4hod. 30min
6 porzioni

Suroviny

  • di burro a pezzi
    140 g
  • di farina tipo 00
    260 g
  • tuorlo
    1
  • di zucchero di canna
    120 g
  • di cannella in polvere
    1 pizzico
  • pesche nettarine sode, tagliate e metà, denocciolate e con la buccia (400 g circa)
    4
  • di vino dolce tipo Passito
    500 g
  • di acqua
    1000 g
  • di bacche di goji
    20 g

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 507.8 kcal / 2124.6 kJ
Protein 8.5 g
Tuk 20.3 g
Sacharidy 62.2 g
Vláknina 1.2 g
Nasycený tuk 12.3 g
Sodík 13.5 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...