Kompatibilní verze
Crumble di pesche al Passito a Cottura Lenta con bacche di goji
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 140 g di burro a pezzi
- 260 g di farina tipo 00
- 1 tuorlo
- 120 g di zucchero di canna
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 4 pesche nettarine sode, tagliate e metà, denocciolate e con la buccia (400 g circa)
- 500 g di vino dolce tipo Passito
- 1000 g di acqua
- 20 g di bacche di goji
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2124.6 kJ / 507.8 kcal
- Protein
- 8.5 g
- Sacharidy
- 62.2 g
- Tuk
- 20.3 g
- Nasycený tuk
- 12.3 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 13.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crostini di pane alle castagne e noci con lardo e miele
5h 20min
Chutney al mango e senape
1 godz. 10 min
Mousse al cardamomo e zafferano con coulis di lamponi
6h 20min
Dacquoise ai lamponi
3h
Crumble di albicocche (senza glutine)
45 min
Gelato in cialda con mirtilli caldi
11 Std. 50 Min
Panna cotta alle mandorle
6 Std. 30 Min
Piccole pavlove con mousse al caramello
3h
Baci di dama salati al formaggio
1h
Schiacciata con salmone affumicato e bacche di goji
2h 15min
Crema inglese (di Luca Montersino)
20 min
Crostata di zucca all'amaretto
3h 45min