Crumble di pesche al Passito a Cottura Lenta con bacche di goji

Crumble di pesche al Passito a Cottura Lenta con bacche di goji

4.6 5 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 4hod. 30min.
6 porzioni

Suroviny

  • 140 g di burro a pezzi
  • 260 g di farina tipo 00
  • 1 tuorlo
  • 120 g di zucchero di canna
  • 1 pizzico di cannella in polvere
  • 4 pesche nettarine sode, tagliate e metà, denocciolate e con la buccia (400 g circa)
  • 500 g di vino dolce tipo Passito
  • 1000 g di acqua
  • 20 g di bacche di goji

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 13.5 mg
Protein 8.5 g
Kalorie 2124.6 kJ / 507.8 kcal
Tuk 20.3 g
Vláknina 1.2 g
Nasycený tuk 12.3 g
Sacharidy 62.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...