Kompatibilní verze
Crumble di pesche al Passito a Cottura Lenta con bacche di goji
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 140 g di burro a pezzi
- 260 g di farina tipo 00
- 1 tuorlo
- 120 g di zucchero di canna
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 4 pesche nettarine sode, tagliate e metà, denocciolate e con la buccia (400 g circa)
- 500 g di vino dolce tipo Passito
- 1000 g di acqua
- 20 g di bacche di goji
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2124.6 kJ / 507.8 kcal
- Protein
- 8.5 g
- Sacharidy
- 62.2 g
- Tuk
- 20.3 g
- Nasycený tuk
- 12.3 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 13.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gelato in cialda con mirtilli caldi
11óra 50p
Ananas al rum a Cottura Lenta
2 Std. 40 Min
Mousse di scampi e sogliole
35min
Crumble di ciliegie
1h
Mousse di formaggio di capra e menta con composta di pere
40min
Clafoutis alle ciliegie
2hod. 30min
Pere al vino con crema inglese
4 Std. 30 Min
Cheesecake cotta ricotta e fichi caramellati
4 Std. 25 Min
Mini flan al pan di Spagna
2h 45min
Crema inglese (di Luca Montersino)
20min
Salsa alla vaniglia (crema inglese)
15min
Apple crumble (Crumble di mele)
1h