Je potřeba použít Kryt mixovacích nožů.

K přípravě tohoto receptu potřebujete Kryt mixovacích nožů. Zjistit více

Crumble di pesche al Passito a Cottura Lenta con bacche di goji
TM6

Crumble di pesche al Passito a Cottura Lenta con bacche di goji

4.5 (4 hodnocení)

Suroviny

  • 140 g di burro a pezzi
  • 260 g di farina tipo 00
  • 1 tuorlo
  • 120 g di zucchero di canna
  • 1 pizzico di cannella in polvere
  • 4 pesche nettarine sode, tagliate e metà, denocciolate e con la buccia (400 g circa)
  • 500 g di vino dolce tipo Passito
  • 1000 g di acqua
  • 20 g di bacche di goji

Nutriční hodnoty
na 1 porzione
Kalorie
2124.6 kJ / 507.8 kcal
Protein
8.5 g
Sacharidy
62.2 g
Tuk
20.3 g
Nasycený tuk
12.3 g
Vláknina
1.2 g
Sodík
13.5 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty