Crema allo yogurt e gelatina ai cachi

Crema allo yogurt e gelatina ai cachi

4.2 19 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 2hod. 30min
8 porzioni

Suroviny

  • di succo di arancia
    40 g
  • di gelatina in fogli precedentemente ammollata in acqua fredda e strizzata
    8 g
  • di cachi la polpa a pezzi
    250 g
  • di vino passito
    20 g
  • di zucchero
    30 g
Crema alla ricotta
  • di ricotta vaccina scolata dal siero
    200 g
  • di yogurt greco intero
    200 g
  • di zucchero
    40 g
  • granella di nocciole q.b. per guarnire
  • di menta fresca
    4 - 6 foglioline

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 130 kcal / 544 kJ
Protein 4 g
Tuk 5.1 g
Sacharidy 16.6 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...