
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di succo di arancia
- 8 g di gelatina in fogli precedentemente ammollata in acqua fredda e strizzata
- 250 g di cachi la polpa a pezzi
- 20 g di vino passito
- 30 g di zucchero
Crema alla ricotta
- 200 g di ricotta vaccina scolata dal siero
- 200 g di yogurt greco intero
- 40 g di zucchero
- granella di nocciole q.b. per guarnire
- 4 - 6 foglioline di menta fresca
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 130 kcal / 544 kJ
- Protein
- 4 g
- Tuk
- 5.1 g
- Sacharidy
- 16.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cioccolata calda zucca e crème brûlée
20min
Risolatte con mele e cannella (TM6)
50min
Dessert di zucca con noci
1hod. 30min
Mousse di cachi
2hod. 10min
Dessert pesche e arance con mousse al formaggio
30min
Pudding di riso venere e mango
8hod. 45min
Mele cotogne al cardamomo con biscotti alle mandorle
3hod. 30min
Crema di castagne con finferli e speck
50min
Martin sec al Barolo
4hod. 30min
Frappuccino alla zucca
30min
Salsa agrodolce alla parmigiana
25min
Zabaione al liquore d'arancia
15min