Kompatibilní verze
Topfenspinatknödel mit RUPP Feinster Streich Blauschimmelkäse
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 130 g Zwiebeln, halbiert
- 85 g Butter, in Stücken
- 200 g Blattspinatwürfel, TK
- 100 g Milch
- 250 g Semmelwürfel
- 2 Eier (Größe M)
- 100 g Topfen, zerbröselt
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 - 3 Prisen Muskat, gemahlen
- 50 g Weißwein
- 150 g Wasser
- 100 g Schlagobers
- 175 g Streichkäse (RUPP Feinster Streich Blauschimmelkäse)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2661 kJ / 635 kcal
- Protein
- 43 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 43 g
- Nasycený tuk
- 28 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 1065 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spinat-Topfen-Nockerl mit Bergkräuterbutter
45min
Gebackene Speckknödel
50min
Semmelknödel
50min
Käsespätzle
45min
Erdäpfelnidei (gebratene Schupfnudeln)
1 Std. 15 Min
Spinatstrudel mit Erdäpfeln
1 godz. 30 min
Frittaten
30 min
Tiroler Schlutzkrapfen
1u.
Schwarzbrotknödel mit Käse und Wurzelgemüse
45min
Kaspressknödelsuppe
1 godz. 35 min
Tiroler Kasnock’n
1u.
Spinatspätzle mit Schinken-Käse-Sauce
40min