Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 - 4 Birnen, reif
- 1 Bio-Zitrone
- 500 g Wasser
- 3 Eier (Größe M)
-
Rapsöl zum Einfetten
nebo Kokosöl zum Einfetten - 1 Prise Salz
- 150 g Schlagobers
- 75 g Butter, weich, in Stücken
- 100 g Feinkristallzucker
- 10 g Vanillezucker
- 75 g Weichweizengrieß
- 500 g Magertopfen
- 6 - 8 EL Preiselbeerkompott
- 2 EL Mandelblättchen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3002 kJ / 718 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 76 g
- Tuk
- 37 g
- Nasycený tuk
- 21 g
- Vláknina
- 9 g
- Sodík
- 630 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Topfenschmarrn
50min
Reisauflauf mit Äpfeln
1h 45min
Grießauflauf
1h 30min
Mohn-Topfen-Knödel mit Apfelmus (glutenfrei)
45min
Grießauflauf mit Mohn und Kirschen
50min
Mürber Birnen-Walnuss-Strudel
2h
Topfenknödel mit Zwetschkenröster
50min
Scheiterhaufen
1h 30min
Zwetschkenröster
1h 30min
Saftiger Polentaauflauf mit Äpfeln (glutenfrei)
1h 25min
Vollkorn-Topfenknödel mit Pfirsich - Marillenröster
1h 20 min
Apfel-Topfen-Auflauf mit Kokos
1h 15 min