Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 - 4 Birnen, reif
- 1 Bio-Zitrone
- 500 g Wasser
- 3 Eier (Größe M)
-
Rapsöl zum Einfetten
nebo Kokosöl zum Einfetten - 1 Prise Salz
- 150 g Schlagobers
- 75 g Butter, weich, in Stücken
- 100 g Feinkristallzucker
- 10 g Vanillezucker
- 75 g Weichweizengrieß
- 500 g Magertopfen
- 6 - 8 EL Preiselbeerkompott
- 2 EL Mandelblättchen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3002 kJ / 718 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 76 g
- Tuk
- 37 g
- Nasycený tuk
- 21 g
- Vláknina
- 9 g
- Sodík
- 630 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Erdbeer-Topfen-Knödel mit Mohn auf Erdbeerspiegel
1h 25min
Reisauflauf mit Äpfeln
1 Std. 45 Min
Apfel-Topfen-Auflauf mit Kokos
1 Std. 15 Min
Grießauflauf mit Mohn und Kirschen
50 Min
Scheiterhaufen
1h 30min
Wespennester
1 godz. 35 min
Omas Rahmkoch mit Maroni & Feigen
50 Min
Vollkorn-Topfenknödel mit Pfirsich - Marillenröster
1h 20min
Buchteln mit Powidl
2 Std. 20 Min
Zwetschkenfleck mit Zimtstreusel
1 godz. 35 min
Topfenschmarrn
50 Min
Saftiger Polentaauflauf mit Äpfeln (glutenfrei)
1h 25min