Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 480 g Kohlrabi, geschält, in Stücken (ca. 4 cm)
- 8 Frühlingszwiebeln, in Scheiben (ca. 0,3 cm)
- 3 EL Olivenöl
- 5 EL Rohrohrzucker
- 2 EL Zitronensalzpaste, selbst gemacht
- 80 g Apfelessig
- 500 g Cocktailtomaten
- 1 TL Basilikum, getrocknet
- 1 TL Salz
- 1 TL Pfeffer, frisch gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Schraubgläser
- Kalorie
- 738.3 kJ / 176.8 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Sacharidy
- 22.9 g
- Tuk
- 6.8 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 3.9 g
- Sodík
- 341.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Marilleneis
15min
Zwetschkenessig mit Schwips
1h
Himbeer-Heidelbeer-Shrub
1h
Pfirsich-Curry-Chutney
1h
Rote-Rüben-Relish
1 Std. 15 Min
Birnen-Rosmarin-Senf
50min
Rotweinzwetschken mit Ingwer und Haselnüssen
1h 25min
Kirschenchutney
1h 5min
Weingugelhupf "bsoffene Liesl"
5h 40min
Apfel-Zwiebel-Marmelade mit Speck
1 Std. 15 Min
Wurstaufstrich
10min
Eiaufstrich mit Topfen
10min