Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g Äpfel, entkernt, ungeschält, in Stücken
- 350 g rote Zwiebeln, halbiert
- ½ - 1 rote Chilischote, frisch, nach Geschmack, entkernt, in Stücken
- 40 g Sonnenblumenöl
- 800 g frische Erdbeeren entkelcht, halbiert
- 1 Packung Gelierzucker 2:1 (à 500 g)
- 65 g eingelegter grüner Pfeffer, abgetropft
- 90 g Apfelessig (mind. 5 % Säure)
- 1 TL Zitronensäure (siehe Tipp) (volitelně)
- 2 EL Thymian, getrocknet
- 1 TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 TL Salz, unjodiert
- 1 TL Zimt, gemahlen
- 1 TL Ingwerpulver
- Nutriční hodnoty
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 1381 kJ / 330 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 67 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Kernölmayonnaise
10 Min
Schlaue Knabbernüsse
20 Min
Zitronensalzpaste
10 Min
Tonkabohnenzucker
5 Min
Himbeer-Heidelbeer-Shrub
1 godz.
Süßer Marillensenf
55 Min
Erdbeer-Pfeffer-Chutney mit Ziegenfrischkäsemousse
3sa 30 dk
Zitronensalzpaste
10 Min
Erfrischendes Kohlrabi-Tomaten Chutney
30 min
Birnen-Rosmarin-Senf
50 min
Zwetschkenessig mit Schwips
1 godz.
Eierlikör mit Safran
2h 25min