Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 - 80 g boter
- 500 - 1000 g melk
- 40 - 80 g bloem
- ½ - 1 tl zout
- 2 - 4 snuifjes gemalen peper
- 2 - 4 snuifjes gemalen nootmuskaat
- Nutriční hodnoty
- na 1 Totale recept
- Kalorie
- 6332 kJ / 1511 kcal
- Protein
- 41 g
- Sacharidy
- 106 g
- Tuk
- 103 g
- Nasycený tuk
- 62 g
- Vláknina
- 3.4 g
- Sodík
- 1672 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bearnaisesaus
20 Min
200 g prei fruiten
20 Min
Bolognesesaus
1 Std. 15 Min
Speculoospasta
10 Min
Pudding
15 Min
Aurorasaus (bechamelsaus met tomaat)
Žádné hodnocení
Gehaktballen in tomatensaus
3h 40min
Banketbakkersroom
15 Min
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35min
Broccolisoep
15 Min
Bechamelsaus
15 Min
Aardappelpuree
45min