Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 - 80 g boter
- 500 - 1000 g melk
- 40 - 80 g bloem
- ½ - 1 tl zout
- 2 - 4 snuifjes gemalen peper
- 2 - 4 snuifjes gemalen nootmuskaat
- Nutriční hodnoty
- na 1 Totale recept
- Kalorie
- 6332 kJ / 1511 kcal
- Protein
- 41 g
- Sacharidy
- 106 g
- Tuk
- 103 g
- Nasycený tuk
- 62 g
- Vláknina
- 3.4 g
- Sodík
- 1672 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Aardappelpuree
45min
Bloemkool met kaas
55min
Pannenkoeken
1 godz. 15 min
Bechamelsaus
15min
Bearnaisesaus
20min
200 g prei fruiten
20min
Pudding
15min
Gehaktballen in tomatensaus
3h 40min
Veelzijdige gladde soep
45min
Aurorasaus (bechamelsaus met tomaat)
Žádné hodnocení
Banketbakkersroom
15min
Champignonsaus met room en witte wijn
30min