Zařízení & příslušenství
Červeno-zelená čočka se sušenými rajčaty a kapary
Příprava 20min.
Celkový 35min.
4 porce
Suroviny
-
100 gramů cibule
-
2 stroužky česneku
-
25 gramů ghí25 gramů olivového oleje
-
100 gramů zelené čočky
-
50 gramů sušených rajčat, v oleji scezených, nadrobno nakrájených
-
10 gramů nakládaných kaparů scezených
-
300 gramů vody
-
1 kostka zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody)1 polévková lžíce dochucovací pasty
-
1 polévková lžíce čerstvé petržele nasekané
-
1 polévková lžíce čerstvé bazalky nasekané
-
1 polévková lžíce citrónové šťávy1 polévková lžíce umeocta
-
1 špetka soli
-
150 gramů červené čočky
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
398 mg
Protein
17 g
Kalorie
1360 kJ /
324 kcal
Tuk
9 g
Vláknina
3 g
Nasycený tuk
3 g
Sacharidy
43 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Příběhy chutí II.
18 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Cuketový bowl s tofu
40min.
Napa Kimchi
15hod.
Houbová směs na těstoviny
50min.
Quinoový salát s fazolemi a kozím sýrem
30min.
Quinoa salát se zeleninou a bylinkami
35min.
Tex-Mex kuřecí quinoa salát
30min.
Dýňové stew s cizrnou a kadeřavou kapustou
45min.
Mexický quinoa salát
30min.
Lilkové ragú s cizrnou
45min.
Krémové kuřecí kari s květákovou rýží
30min.
Veganská žampiónová masala s chilli a kurkumou
25min.
Veganská dršťková polévka s cizrnou a hlívou ústřičnou
30min.