Zařízení & příslušenství
Červeno-zelená čočka se sušenými rajčaty a kapary
Příprava 20min.
Celkový 35min.
4 porce
Suroviny
-
100 gramů cibule
-
2 stroužky česneku
-
25 gramů ghí25 gramů olivového oleje
-
100 gramů zelené čočky
-
50 gramů sušených rajčat, v oleji scezených, nadrobno nakrájených
-
10 gramů nakládaných kaparů scezených
-
300 gramů vody
-
1 kostka zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody)1 polévková lžíce dochucovací pasty
-
1 polévková lžíce čerstvé petržele nasekané
-
1 polévková lžíce čerstvé bazalky nasekané
-
1 polévková lžíce citrónové šťávy1 polévková lžíce umeocta
-
1 špetka soli
-
150 gramů červené čočky
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
398 mg
Protein
17 g
Kalorie
1360 kJ /
324 kcal
Tuk
9 g
Vláknina
3 g
Nasycený tuk
3 g
Sacharidy
43 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Příběhy chutí II.
18 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Pečené fazole
1 Std. 25 Min
Fazolový burger (veganský)
1 Std. 20 Min
Čočkový salát
2 Std. 45 Min
Karibské kari
45 Min
Rýžové onigiri v lunch boxu
1 Std. 15 Min
Mrkvové pesto s vlašskými ořechy
10 Min
Hummus
5 Min
Lilkové kari s kokosovým mlékem a arašídovým máslem
30 Min
Kadeřávkový salát s pečenou cizrnou
25 Min
Musaka z červené čočky
2 Std. 20 Min
Čočkový salát s rajčaty a fetou
50 Min
Indický čočkový dahl
30 Min