Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 - 400 gramů jáhel
- 600 - 800 gramů vody
- 20 - 35 gramů oleje
- ½ - 1 čajová lžička soli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1510 kJ / 360 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 55 g
- Tuk
- 12 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Sodík
- 490 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vařená quinoa
15min
Vařený bulgur
35 Min
Pomalu vařené fazole haricot
14h 40min
Celozrnná rýže s limetkou a pestem
45min
Ovesné mléko
1 Std. 10 Min
Květáková rýže
10min
Pomalu vařená cizrna
14h 40min
Jáhlová kaše s domácím arašídovým máslem
20min
Vařená hnědá (natural) dlouhozrnná rýže
55 Min
Ovesná mouka
5min
Jáhlovo-maková kaše
20min
Mouka, z obilných zrn nebo luštěnin
5min