Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 - 400 gramů jáhel
- 600 - 800 gramů vody
- 20 - 35 gramů oleje
- ½ - 1 čajová lžička soli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1510 kJ / 360 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 55 g
- Tuk
- 12 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Sodík
- 490 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vařený bulgur
35 menit
Pohanková kaše s mákem a švestkami
15 Min
Pomalu vařené fazole haricot
14 godz. 40 min
Celozrnná rýže s limetkou a pestem
45 menit
Ovesné mléko
1 godz. 10 min
Jáhlovo-maková kaše
20 Min
Kroupy se žampióny
55 min
Fazolové pyré
15 Min
Zapečené jáhly s kuřecím masem a mrkví
1ωρ.
Jáhlová kaše s domácím arašídovým máslem
20 Min
Vařená hnědá (natural) dlouhozrnná rýže
55 min
Lněné bezlepkové pečivo
1ωρ.