Zařízení & příslušenství
Vařené jáhly
Příprava 5min.
Celkový 45min.
5 porcí
Suroviny
-
300 - 400 gramů jáhel
-
600 - 800 gramů vody
-
20 - 35 gramů oleje
-
½ - 1 čajová lžička soli
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
490 mg
Protein
8 g
Kalorie
1510 kJ /
360 kcal
Tuk
12 g
Vláknina
2.8 g
Nasycený tuk
1 g
Sacharidy
55 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Rýžovar na TM6
6 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Pohankové nudle (bez lepku)
35min.
Vařená hnědá (natural) dlouhozrnná rýže
55min.
Pomalu vařené fazole haricot
14hod. 40min.
Pomalu vařená cizrna
14hod. 40min.
Vařený bulgur
35min.
Zimní salát s pohankou a růžičkovou kapustou
45min.
Jáhlovo-maková kaše
20min.
Jáhlová kaše s domácím arašídovým máslem
20min.
Fermentovaná ovesná kaše
8hod. 10min.
Celozrnná rýže s limetkou a pestem
45min.
Kroupy se žampióny
55min.
Pohanková kaše s mákem a švestkami
15min.