Zařízení & příslušenství
Pomalu vařené krémové krůtí s houbami
Příprava 25min.
Celkový 4hod.
6 porcí
Suroviny
-
30 gramů olivového oleje
-
200 gramů žluté cibule na klínky
-
120 - 150 gramů mrkve na kolečka (1 cm)
-
50 - 70 gramů řapíkatého celeru na plátky (0.5 cm)
-
50 gramů bílého vína
-
800 gramů krůtího stehna, vykostěného, bez kůže na kostky (4 cm)
-
1 ½ čajové lžičky dijonské hořčice
-
¾ - 1 ¼ čajové lžičky soli
-
½ čajové lžičky mletého černého pepře
-
2 - 3 snítky čerstvého tymiánu jen lístky
-
750 gramů kuřecího vývaru (viz Tip)
-
150 gramů kostiček slaniny
-
250 gramů čerstvých hub na čtvrtky
-
200 gramů smetany ke šlehání, 33 % tuku
-
10 gramů kukuřičného škrobu
-
1 ½ čajové lžičky hrubozrnné hořčice
-
1 polévková lžíce čerstvé petržele nasekané
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
980 mg
Protein
37 g
Kalorie
2404 kJ /
574 kcal
Tuk
44 g
Vláknina
2.5 g
Nasycený tuk
17 g
Sacharidy
6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Okurkový salát s avokádem a křupavou cizrnou
45min.
Kroupoto s chřestem, baby mrkví a červenou řepou
1hod. 5min.
Bramborová kaše s medvědím česnekem a hořčičným máslem
50min.
Hovězí po burgundsku – „Boeuf Bourguignon“
1hod. 30min.
Kuřecí stehna s risoni a fetou po řecku
2hod.
Hovězí kari s kokosovými roti (Kuruma Iraichchi)
2hod. 10min.
Pomalu vařená dýňovo-fazolová polévka s kokosovým mlékem
16hod. 20min.
Mořský vlk v aromatické solné krustě
55min.
Krémové kuřecí kari s květákovou rýží
30min.
Krůtí nudličky s kedlubnou, bramborami a kerblíkovou omáčkou
50min.
Hovězí svíčková a žampióny s květákovým salátem
45min.
Jelení se šípkovou omáčkou
1hod. 20min.