
Zařízení & příslušenství
Pomalu vařené krémové krůtí s houbami
Příprava 25min.
Celkový 4hod.
6 porcí
Suroviny
-
30 gramů olivového oleje
-
200 gramů žluté cibule na klínky
-
120 - 150 gramů mrkve na kolečka (1 cm)
-
50 - 70 gramů řapíkatého celeru na plátky (0.5 cm)
-
50 gramů bílého vína
-
800 gramů krůtího stehna, vykostěného, bez kůže na kostky (4 cm)
-
1 ½ čajové lžičky dijonské hořčice
-
¾ - 1 ¼ čajové lžičky soli
-
½ čajové lžičky mletého černého pepře
-
2 - 3 snítky čerstvého tymiánu jen lístky
-
750 gramů kuřecího vývaru (viz Tip)
-
150 gramů kostiček slaniny
-
250 gramů čerstvých hub na čtvrtky
-
200 gramů smetany ke šlehání, 33 % tuku
-
10 gramů kukuřičného škrobu
-
1 ½ čajové lžičky hrubozrnné hořčice
-
1 polévková lžíce čerstvé petržele nasekané
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
574 kcal /
2404 kJ
Protein
37 g
Tuk
44 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2.5 g
Nasycený tuk
17 g
Sodík
980 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než 100 000 čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se Vám také líbit...
Cuketové lasagne s mletým masem
50min
Hovězí stew na pivu s knedlíky s čedarem a petrželí
1hod. 55min
Restované hovězí s caponatou
45min
Hovězí svíčková a žampióny s květákovým salátem
45min
Treska v páře s italskou rajčatovou omáčkou a dušenými bramborami
50min
Kuřecí stehna s risoni a fetou po řecku
2hod.
Hovězí po burgundsku – „Boeuf Bourguignon“
1hod. 30min
Srnčí s bramborovými pusinkami a mrkví
1hod. 50min
Marinované filety z bílé ryby s omáčkou chermoula a kuskusovým salátem
1hod. 20min
Plněná vepřová panenka s brambůrkami na páře
55min
Krůtí plátky s omáčkou z hrášku a bramborovým pyré
30min
Kuřecí ragú se špenátovou rýží
1hod.