Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 œufs moyens (53-63 g)
- 1 pincée de sel
- 150 g de lait
- 120 g de farine de blé
- 60 g de sucre en poudre
- 5 - 10 g de sucre vanillé maison
- 2 c. à café de zeste de citron râpé
- 2 c. à soupe de beurre
- 2 c. à soupe de raisins secs
- 2 c. à soupe sucre glace, pour la finition
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1755 kJ / 419 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 52 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hallot
4h
Petites lunes à la vanille
40 Min
Etoiles à la cannelle (Allemagne)
1 Std. 30 Min
Streusel
2 Std.
Kaeskueche (tarte au fromage blanc)
55min
Bredele à la cannelle
1 Std.
Crème glacée au beurre d'arachides
8 godz. 20 min
Butterbredele
2 godz. 30 min
Bredele à la noisette
1 Std.
Brioche tressée
14 Std. 40 Min
Manneles
1 Std. 30 Min
Spätzles aux girolles
50min