Zařízení & příslušenství
Asparges og poteter med Hollandaisesaus
Příprava 20min.
Celkový 50min.
4 porsjoner
Suroviny
Asparges og poteter
-
vann600 g
-
salt1 ts
-
sukker1 klype
-
smør (volitelně)5 g
-
poteter små eller delt i biter (se tips)750 g
-
asparges1000 - 1500 g
Hollandaisesaus
-
vann20 - 40 g
-
sitronsaft10 - 20 g
-
smør175 - 350 g
-
eggeplommer4 - 8
-
salt½ ts
-
pepper, malt1 - 2 klyper
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porsjon
Protein
11.3 g
Kalorie
2919 kJ /
698 kcal
Tuk
58.5 g
Vláknina
6.5 g
Sacharidy
29.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Da. Nå. Alltid.
50 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Pannekaker av kikerter
20min.
Bønne- og kikertfalafler
Žádné hodnocení
Pilaf med blandet korn og rødbeter
Žádné hodnocení
Vegansk burger
5hod.
Grønnsakscrumble med vegansk ost
Žádné hodnocení
Linsegrateng med aubergine og squash
Žádné hodnocení
Gresskarterte
Žádné hodnocení
Tortilla med Zucchini og falafel
Žádné hodnocení
Chilli con tempeh
Žádné hodnocení
Valnøttkaker med koriandersalsa og mais
Žádné hodnocení
Sterk aubergine med bulgur
55min.
Grønnsakskarri med blomkålcouscous
Žádné hodnocení