Asparges og poteter med Hollandaisesaus

Asparges og poteter med Hollandaisesaus

Žádné hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 50min.
4 porsjoner

Suroviny

Asparges og poteter
  • vann
    600 g
  • salt
    1 ts
  • sukker
    1 klype
  • smør (volitelně)
    5 g
  • poteter små eller delt i biter (se tips)
    750 g
  • asparges
    1000 - 1500 g
Hollandaisesaus
  • vann
    20 - 40 g
  • sitronsaft
    10 - 20 g
  • smør
    175 - 350 g
  • eggeplommer
    4 - 8
  • salt
    ½ ts
  • pepper, malt
    1 - 2 klyper

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porsjon

Protein 11.3 g
Kalorie 2919 kJ / 698 kcal
Tuk 58.5 g
Vláknina 6.5 g
Sacharidy 29.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše