Spinatdumplings i tomatsaus

Spinatdumplings i tomatsaus

Žádné hodnocení
Příprava 40min.
Celkový 1hod.
4 porsjoner

Suroviny

Spinatdumplings
  • spinatblader, frosne tint og hakket (2 cm)
    200 g
  • løk delt i biter
    70 g
  • persille, fersk kun blader
    5 kvister
  • smør
    60 g
  • melk
    130 g
  • brød delt i terninger
    250 g
  • mozzarella delt i terninger (1 cm)
    150 g
  • hvetemel
    40 g
  • egg
    3
  • salt
    ½ ts
  • muskatnøtt, malt
    1 klype
Tomatsaus
  • løk delt i biter
    100 g
  • hvitløksfedd
    1
  • olivenolje
    20 g
  • hakket tomat, på boks
    400 g
  • tomatpuré
    10 g
  • sukker
    1 ts
  • timian, tørket
    ½ ts
  • salt
    ½ ts
  • vann
    100 g
  • cherrytomater
    250 g
  • malt svart pepper
    1 klype
  • basilikum, fersk hakket
    1 ts

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porsjon

Protein 24 g
Kalorie 2760 kJ / 656 kcal
Tuk 34 g
Vláknina 6.4 g
Sacharidy 58 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše