Kompatibilní verze
Tarte au roquefort, oignons caramélisés et noix
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de farine de blé (T45)
- ¼ c. à café de sel
- 20 g de parmesan râpé
- 2 c. à soupe de thym déshydraté
- 20 g de beurre, et un peu pour le moule
- 30 g d'eau
- 3 oignons, coupés en deux
- 20 g de cassonade
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 3 œufs, et 1 jaune
- 100 g de roquefort, émietté
- 60 g de noix
- 3 brins de thym frais
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3252 kJ / 782 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 56 g
Alternativní recepty
Tarte poireau-chèvre façon tatin
1h
Quiche aux poireaux et reblochon
1h
Tatin de betterave au balsamique et chèvre frais
1 Std. 15 Min
Tarte chèvre, pomme et oignon
2h 15min
Quiche aux poireaux, bleu et noix
3 Std. 30 Min
Tatin d'oignons à la moutarde
2 Std. 20 Min
Tarte aux oignons et tapenade
1h 10min
Tarte aux champignons et beaufort
1 Std. 15 Min
Flammekueche au chèvre et oignon rouge
1h 55min
Tourte au camembert
3 Std.
Tarte Tatin de tomates
1h
Couronne royale au camembert
2h 25min